mobile logo

Preuf & Proost

Preuve en Prooste in een vertrouwde omgeving. Dat kan bij Café Le Carrefour. Al 35 jaar het adres om te proosten maar tegenwoordig kun je ook bij ons komen “Preuve”.


Niks is er veranderd, alleen zoals je al hebt kunnen lezen kun je nu bij ons ook komen “Preuve”. Dus ook alleen om te “Prooste” is iedereen van harte welkom.


Alfa is ons huismerk. Dit serveren we gewoon van de tap. Elke maand verrassen we jullie weer met 1 of 2 speciaalbieren van de tap. Daarnaast serveren we een 30 tal speciaalbieren van de fles.


Een gin tonic, lekker cocktailtje huisgemaakte limonade ontbreekt zeker niet in ons drankenassortiment. Laat je verrassen of neem hier een kijkje in onze drankenkaart.


Preuve van een lekkere uitsmijter, echte hamburger, heerlijke sate of salade kan vanaf nu ook. Maar ook van ambachtelijke bitterballen of een lekker kaasplankje daar kun je nu van genieten. Bij goed weer lekker op het terras en als het weer het niet toelaat gezellig binnen aan een van de tafels of aan bar. Gewoon waar jij je thuis voelt.  Neem een kijkje op onze menukaart voor al dat lekkers.